PROIECTE

Uleiurile şi grăsimile comestibile uzate (de origine vegetală sau animală) aruncate la chiuvetă, odată ajunse în contact cu apa din reţeaua de canalizare, crează serioase obturări, în special în dreptul coturilor de reţea. Întodeauna disconfortul creat precum şi costurile de intervenţie pe reţea sunt foarte mari.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, Respiră Verde a dezvoltat o serie de parteneriate menite să ofere oamenilor o alternativă sustenabilă și ecologică de reciclare a uleiului alimentar uzat. 

Respiră Verde şi Auchan România au derulat încă din toamnă lui 2019, un proiect naţional de colectare a uleiului alimentar uzat de la operatorii casnici. Acest proiect reprezintă încununarea cu scces a mai multor ani de muncă şi colaborare dintre cele două companii.

Împreună am reușit să facem lucruri frumoase. Alături de Auchan România, cu sprijinul Fairy şi Aqua Carpatica, am colectat 100.000 litri de ulei uzat din gospodăriile româneşti în mai puţin de 12 luni.  

Sperăm să ne bucurăm în continuare de sprijinul vostru în această inițiativă de responsabilizare, pentru că programul de colectare continuă pe termen nelimitat în toate hipermarket-urile Auchan. În plus, acestora li se alătură ca puncte de colectare și supermarketurile Auchan Turda (Cluj), Liberty (București) și MyAuchan Alexandriei (București).

Auchan România, Respiră Verde, Aqua Carpatica și Fairy, alături de 50000 de români, au oferit o șansă în plus mediului înconjurător.

Mai multe detalii aici.

 

Viitorul este #verde!

Suntem entuziasmaţi să anunţăm că împreună cu partenerul nostru Carrefour România, am reusit de mai bine de un an integrarea unui proiect de colectare al uleiului uzat din gospodăriile româneşti în toate hypermarketurile Carrefour din România şi în de asemenea în Supermarketul Carrefour din Barbu Văcărescu.

   

Mulţumim Carrefour România pentru încredere şi pentru că a făcut posibilă această acţiune frumoasă. Vă mulţumim şi vouă, tuturor celor care dintr-un spirit de asumare şi responsabilitate, v-aţi implicat în acest proiect predând uleiul uzat spre a fi reciclat într-un mod sustenabil.

 

Împreună, oferim copiilor noştri un viitor mai #verde!

Manager General: Anca Mudura

0723 676 076

Financiar:

Email: contabilitate@respiraverde.eu

0741 215 965

Call Center 1:

0762 417 055

Call Center 2: 

0724 283 990

Call Center 3

0785 177 185

Cheriu 367, Bihor, Romania