Devino Partener

Poți deveni unul dintre partenerii noștri în vederea conservării și protejării uneia dintre cele mai de preț resurse ale României: MEDIUL ÎNCONJURĂTOR. Este datoria și responsabilitatea noastră, a tuturor, să oferim generațiilor care vin după noi un mediu sănătos, curat și îngrijit.

 

RESPIRĂ VERDE îți oferă această ocazie! Indiferent dacă ești persoană fizică ori juridică, venim în întâmpinarea nevoilor tale cu soluții profesionale de colectare a uleiurilor alimentare uzate. Împreună putem face diferența pentru un mediu mai sănătos!

 

Care sunt pașii pentru încheierea unui  Contract de prestări servicii  în vederea preluării uleiurilor şi grăsimilor vegetale uzate? Totul este foarte simplu și la îndemâna dvs.  Practic, tot ce trebuie să faceţi dvs. este să ne contactaţi, iar noi ne vom ocupa integral de procesul de colectare şi reciclare a acestor deşeuri. Din dorinţa de vă informa cât mai precis, vom detalia întreg procesul de colectare a uleiului vegetal uzat în câțiva pași simpli de urmat. De asemnea, pentru mai multe detalii ne puteţi contacta folosind secţiunea CONTACT.

              Contactaţi-ne pentru a încheia un Contract de prestări

              servicii  pentru preluarea uleiului vegetal uzat folosind unul din numerele de telefon sau formularul din secţiunea CONTACT.

              Un reprezentant al firmei noastre se va deplasa la

              sediul societății dumenavoastră cu drafturile de contract şi cu recipienții pentru depozitarea temporară a uleiului uzat folosit.

              Când recipienţii s-au umplut, contactează-ne, iar noi îi

              vom ridica în cel mai scurt timp posibil (maxim 24 de ore). De asemenea, pentru fiecare recipient plin ridicat, vă lăsăm la schimb un altul gol. La fiecare ridicare de ulei vegetal uzat eliberăm, în conformitate cu legislaţia în vigoare, un proces verbal de predare-primire (Anexa 3). Acest proces verbal de încărcare-descărcare deșeuri nepericuloase atestă în cazul unui control de la Garda de Mediu că procesul de colectare a fost efectuat de către o firmă autorizată.

Oferta noastră cuprinde:


Ridicarea uleiurilor şi grăsimilor comestibile uzate (de la friteuze) sau expirate (ulei de floarea
soarelui, ulei de palmier, ulei de rapiță, ulei de măsline, ulei de soia, ulei de porumb). 

- pentru colectarea uleiurilor uzate se vor folosi recipienţi puşi la dispoziție de către societatea
noastră având un volum de 60 de litri (50 de kg când sunt plini cu ulei). Aceste recipiente sunt
certificate “Larex” şi respectă toate normele şi legislaţiile europene şi naţionale în vigoare.

Vă punem de asemenea la dispozitiie trasee săptămânale sau la cererea filialei.  


Anexa 3 “Formular de încărcare / descărcare deşeuri nepericuloase” necesar pentru Autoritatea de Mediu.


Raportări lunare către sediu cu situaţia colectării pe luna precedentă. 


Plata cantităţilor de ulei la un interval de timp agreat sau cash la fiecare locaţie.


Garanţie bancară aferentă unei luni de plată (valabil în cazul clienţilor mari).   


Contactaţi cu încredere unul dintre reprezentanţii companiei noastre pentru a încheia un contract de prestări servicii sau pentru a primi consultanţă gratuită referitor la managementul deşeurilor din codul 20.01.25.
Pentru preluarea uleiului vegetal uzat folosiţi unul dintre numerele de telefon sau formularul din secţiunea CONTACT. Un reprezentant al societăţii noastre vă va ajuta cu drafturile de contract şi cu recipienţii pentru depozitarea temporară a uleiului uzat folosit. Când
recipienţii s-au umplut, contactează-ne, iar noi îi vom ridica în cel mai scurt timp posibil. De asemenea pentru fiecare recipient plin ridicat vă lăsăm la schimb un altul gol şi gratuitatea/plata cuvenită. La fiecare ridicare de ulei vegetal uzat eliberăm, în conformitate cu legislaţia în vigoare, un proces verbal de predare-primire (Anexa 3). Acest proces verbal de încărcare-descărcare deşeuri nepericuloase atestă în cazul unui control de la Gardă de Mediu că procesul de colectare a fost efectuat de către o firmă autorizată.

Oferta Noastră

Manager General: Anca Mudura

0723 676 076

Financiar:

Email: contabilitate@respiraverde.eu

0741 215 965

Call Center 1:

0762 417 055

Call Center 2: 

0724 283 990

Call Center 3

0785 177 185

Cheriu 367, Bihor, Romania