Despre Noi

RESPIRĂ VERDE SRL este cel mai important nume şi totodată cea mai mare companie de management şi gestionare a deşeurilor de grăsimi şi uleiuri alimentare uzate din România. Suntem un colectiv tânăr şi plin de entuziasm, care ne investim resursele şi enrgia pentru a crea un viitor sustenabil din punct de vedere al mediului înconjurător în România.
 

Povestea noastră a început în anul 2011 şi de atunci scriem istorie în segmentul managementului deşeurilor nepericuloase din România. Printr-o serie de parteneriate solide atât în ţară cât şi în străinătate, ne-am propus și am reușit în scurt timp să implementăm strategii şi soluţii profesionale în materie de colectare şi reciclare a deşeurilor.

Suntem unul dintre partenerii principali ai Asociației Internaționale ISCC în România (Internaţional Sustainability & Carbon Certification) și contribuim an de an la aducerea pe piaţă autohtonă a soluțiilor inovatoare pentru prevenirea poluării mediului înconjurător.
 

Suntem posesori ai Autorizaţiei Naţionale de Mediu Nr. 121/2014 emisa de ctare ANPM, precum şi ai Autorizaţiei de conformitate la nivel European EU-ISCC- Cert- ID218-20170075 (International Sustainability and Carbon Certification)

Suntem lideri la nivel național în materie de colectare, valorificare şi eliminare finală a uleiurilor şi grăsimilor comestibile uzate (sau expirate). În prezent avem în derulare mai bine de 1400 de contracte la nivel național, cu multinaționale de tip retail, restaurante, firme de
catering, lanţuri de hoteluri, pensiuni și fast-food- uri, prin care acoperim un număr mai bine de 60 dintre oraşele importante ale ţării.

© 2018 Respiră Verde SRL All rights reserved.

  • White Facebook Icon